Wie zijn wij?

<strong> </strong><br /><br />

Wat is levende geschiedenis?

Aan de hand van allerlei originele en reproductie uniformen en gebruiksvoorwerpen, laten we het publiek op een educatieve manier kennis maken met het dagelijks leven van de soldaat. Hier gaat heel wat opzoekingwerk aan vooraf door onze leden, die stuk voor stuk een grote toewijding hebben voor hun hobby. Naast de uitbeelding van het dagelijkse leven aan het front kan u ons ook in actie zien tijdens evocaties en schijngevechten. Hier kan de bezoeker kennis maken met de gebruikte tactieken op het slagveld.

De doelstelling van “Frontleven” is om als het ware een levend museum te vormen, waar de bezoekers een mooie impressie krijgen van het militaire leven.

Hebt u zin om Frontleven '40-'45 te vervoegen?

We kijken steeds uit naar gemotiveerde leden met een sterke toewijding voor levende geschiedenis. Als lid dient U zich wel akkoord te verklaren met ons reglement.

Tijdens de proefperiode van één jaar worden de Aspirant-leden steeds geëvalueerd. Mochten zij enige vorm van extreme overtuigingen uiten, zullen ze onherroepelijk Frontleven '40-'45 moeten verlaten.

​_ 

re-enactment

ONDERVOORZITTER
Bram Temmerman

 

 

 

tweede wereldoorlog

PENNINGMEESTER
Rony Berghmans

 

 

 

Gelieve voor alle vragen te mailen naar:

voorzitter@frontleven.be